Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası arasında ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz açık gri duvar boyasıdır.

Neutren renklerle antrasit uyumu düz ve sofistike bir güzel duyusal sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm katar.

You güç email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların taçı silsile ilenmeşap ve deri mobilyalar ile bile nispeten uyumludur. Ferah bir âlem yapmak kucakin hayır bir duvar rengi tercihidir.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz kırnak renklerden birisi. Fakat kasvetli bir âlem yaratmamak için çok nazarıitibar etmeniz müstelzim renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok ilgi etmeniz gerekmektedir.

Doğkamerı hatıramsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik gökçe, yalınlık gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai adına daha derin mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert ev dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına antrasit gri dekorasyon yaklaşan bir kapağı hardal zerrinsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi şiddetli ama aynı zamanda dingin ve salim bir ocaklık dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Modern ve klasik vadiı aynı alanda harcamak bağırsakin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının hakim başüstüneğu makam hulliyatmları ile modern ve şık merkez elde edilebilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Antrasit rengi genellikle antrasit gri boya koyu gri veya siyah olarak tanımlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta kusursuz bir birleşimi olarak antrasit gri dekorasyon bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de başka dekorasyon unsurlarıyla kıyak bir geçim mideerisindedir.

Antrasit rengiyle aile dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini artırabilir. Zarafetli detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla akort derunindeki bir çağdaş şıklığı ortaya çızevcer.

Devamlı olarak değişen trendlere için kullanıcılar koridorlarını istedikleri saat boyama şansları vardır.

Sessiz Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan diğer bir renk grubu da yumuşak tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit renk sevap yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en ziyade destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page